Županija Dubrovnik

NAJAVA 3. SVJETSKOG KONGRESA U VALAMARU

3D/4D ultrazvuk u ginekologiji!

NAJAVA 3. SVJETSKOG KONGRESA U VALAMARU
Od 21. do 23. ožujka 2019. godine u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku održati će se jedan od najvećih medicinskih skupova u Hrvatskoj ove godine pod nazivom '3. svjetski kongres o 3D/4D ultrazvuku u ginekologiji i opstetriciji', kojim se slavi 30. godina kliničkog 3D ultrazvuka u ovoj medicinskoj oblasti.

U jednom od najljepših gradova na Mediteranu - Dubrovniku, ugledni liječnik i akademik Asim Kurjak, direktor Ian Donald škole u Hrvatskoj, i profesor Eberhard Merz, direktor Ian Donald škole u Njemačkoj, okupili su svjetsku medicinsku i znanstvenu elitu iz 50-ak svjetskih zemalja koja će u tri dana u Valamar Lacromi sudjelovati na kongresu na kojem će predstaviti i raspravljati o najnovijim istraživanjima i spoznajama u ovoj suvremenoj i naprednoj tehnologiji.

Kongres je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a na otvorenju 21.3.2019. u 18 sati će se uvodno obratiti i gradonačelnik Grada Dubrovnika g. Franković te predavanje održati ugledni profesor sa Sveučilišta Yale g. Ivo Banac o kulturi, povijesti i znanosti Dubrovnika. Konačno, folklorni ansambl Linđo izvest će neke od svojih najpoznatijih plesova.

Više informacija o kongresu može se pronaći na službenoj web-stranici kongresa
http://dubrovnik3dcongress2019.com/.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Zagađeno more kod Piplića u Uvali Lapad

Zagađeno more kod Piplića u Uvali Lapad
More kod Piplića u Uvali Lapad zagađeno je vjerojatno kanalizacijskim ispustom ili nekom prljavštinom koje su mo...
Zagađeno more kod Piplića u Uvali Lapad