Sport Vaterpolo

VATERPOLSKI KUP HRVATSKE

ČETVRTFINALNA SKUPINA ZAGREB Jugaši pobjedom krenuli u obranu Kupa Hrvatske

VATERPOLSKI KUP HRVATSKE
Jugaši, koji brane naslov pobjednika Kupa Hrvatske, pobjedom protiv Medveščaka 15:4 (5:1, 4:0, 1:1, 5:2) počeli su nastup na kvalifikacijskom četvrtfinalnom turniru skupine koja se igra u Zagrebu. Protiv Medveščaka uspjeh su ostvarili: Toni Popadić (2 obrane), Marko Macan (1), Loren Fatović (3), Luka Lončar (1), Maro Joković, Leo Cukrov, Luka Lozina (1), Daniil Merkulov (1), Kristijan Čulina, Luka Stahor (1), Hrvoje Benić (1), Alexandros Papanastasiou (4), Antonio Vukojević (5 obrane) i Marko Žuvela (2).

U prvoj utakmici 1. kola zagrebačke skupine HAVK Mladost je sa 14:8 savladala riječko Primorje EB. Slobodan je bio Zadar 1952., koji je ovog petka u 2. kolu suparnik HAVK Mladost. Jug CO od 21.30 sati igra protiv riječkog Primorja EB.
U subotu, 8. prosinca, Jugaši od 10 sati igraj sa Zadrom 1952. utakmicu 3. kola, a od 17.30 sati protiv HAVK Mladosti utakmicu 4. kola. U posljednjem, 5. kolu, koje se igra u nedjelju, 9. prosinca, Jug CO je slobodan. Prva dva mjesta vode na Final four Kupa Hrvatske, koji se igra u Gružu, 22. i 23. prosinca.

Druga četvrtfinalna skupina igra se u Splitu gdje su tri splitska kluba, Jadran, Mornar BS i OVK POŠK, zatim Solaris te Galeb MR. Pobjednik zagrebačke skupine će u polufinalu Kupa Hrvatske, prvog dana Final foura u Gružu, igrati s drugoplasiranim sastavom splitske skupine, dok će se u drugom polufinalu ogledati pobjednik splitske skupine i drugoplasirana momčad zagrebačke skupine.  
 
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije