« Moskar

PIŠE: JADRANKA NIKOLIĆ

Tjedni horoskop 4.7. – 10.7.

05.07.2009. 02:25

· ·   ·  

OVAN  21.3. – 20.4.

Bilo bi mudro da financijama poklonite punu pozornost. Okolnosti mogu postati perspektivne u pogledu uspostavljanja kakvog profesionalnog partnerstva. Potrudite se biti obzirni i tolerantni prema drugima, jer imat ćete mnogo razloga za zadovoljstvo. Emocionalno ćete biti dosta nabijeni pa će biti nužno otvoreno izražavati svoje emocije. Nove ljubavne avanture su izvjesne, premda vam savjetujem da im pristupate oprezno. Ako se upustite u neke, možda i riskantne odnose, budite maksimalno racionalni i promišljeni. Poradite na svom duhu i tijelu.

BIK  21.4. – 21.5.

Novac, zarađivanje, pitanja nekih davnih nasljeđivanja ili ostavština, više će vas zaokupljati nego ostala životna područja. Ako uspijete razriješiti probleme s obitelji, a s partnerom budete iskreni i otvoreni, nema razloga da vam ovaj tjedan ne bude iznimno dobar. Kad je ljubav u pitanju, svu tugu ili tjeskobu «progutat će mrak». Živjet ćete punim plućima i shvatiti da je jako malo potrebno za sreću. Neke će ohrabriti skrušeni povratak osobe koja vas je nedavno ostavila na cjedilu. Vi koji ste sami, mogli biste se naći u vezi koja će vas probuditi iz osjećajne uspavanosti. Nemojte se ulijeniti i skupljati višak kilograma.

BLIZANCI  22.5. – 21.6.

Predstoji vam dinamičan radni tjedan. Iako će vaša odvažnost i natjecateljski duh biti za svaku pohvalu, pripazite da ne precijenite svoje mogućnosti i ne uletite u rizičnu situaciju iz koje se nećete moći izvući bez neugodnih posljedica.

U trenucima osamljenosti ili tjeskobe mogli biste ići linijom manjeg otpora i nazvati osobu koju ste nedavno ostavili ili pak staru ljubav koja vas je prihvaćala u zagrljaj svaki puta kada ste sto poželjeli. Situacija koju će konstruirati vaša mašta bitno će se razlikovati od razvoja zbivanja na terenu.

Čuvajte se ozljeda i problema s plućima.

RAK 22.6. – 22.7.

Pred vama je jedno izuzetno dobro razdoblje u godini. Pokušajte ga u potpunosti iskoristiti ne razmišljajući o problemima. Ako imate sreću i radno mjesto koje vam pruža priliku da budete inovativni i kreativni, pravo je vrijeme za realizaciju svih onih projekata koji su čekali pravo vrijeme. Imat ćete puno ljubavi, nježnosti i razumijevanja od onih koje volite. Mogući su ugodni susreti, putovanja, dokazi ljubavi i kontakti s osobama koje će svojim savjetima i utjecajem, a vas unaprijed vam život. Osjetite li promjene s vidom, posjetite okulista.

LAV 23.7. – 22.8.

Ne smijete sebi dopustiti dvije stvari- da neprestano ponavljate iste pogreške i nasjedate na iste provokacije koje dolaze stalno od istih osoba. Postavite neka ograničenja i zabrane i drugima i samima sebi. Moguć vam je službeni put.

Često ćete se ponašati protivno glasu svog srca, potpuno ćete potisnuti osjećaje i neke stvari činiti iz pukog inata ili potrebe da nekima dokažete kako ste još poželjni. Svakako izbjegavajte upletanje u mrežu ljubavnog trokuta. Dobro vodite računa o imunitetu i zaštitite se od sunca.

DJEVICA 23.8. – 22.9.

Istaknut ćete se originalnim rješenjima, kreativnim uradcima, no računajte na mogućnost otežane komunikacije s osobama koje nisu lake za suradnju. Kroz plodno razdoblje prolazit će pisci, profesori te općenito osobe koje se bave nekom vrstom intelektualnog rada. Planeti će vas  poticati na temeljitu reviziju svoje ljubavne prošlosti. Osvješćivanjem tih problema pomoći ćete u rješavanju istih, no tek nakon što se smirite, oslobodite od svih strahova i kočnica, odškrinut ćete vrata svog srca za pravu, duboku i iskrenu ljubav. Uživajte u čarima ljeta i morskim sportovima.

VAGA  23.9. – 22.10.

Dovršit ćete nešto što ste davno trebali i osloboditi prostor za nove poslove. Umjesto da se inatite i nadmudrujete oko sitnica, «konzumirajte» stvari koje vas čine sretnima. Isplatit će vam se biti uporan, ali ne i tvrdoglav. Zbog vašeg nemira i nestalnosti često nećete imati dovoljno koncentracije da biste se nekome ili nečemu dulje posvetili na dulje vrijeme. Malo smijeha, zabave, nekoliko značajnih pogleda i slučajnih dodira brzo će «nahraniti» osjećajne potrebe vašeg srca. Pojačajte oprez u prometu, čuvajte se oštrih kamenčića, ježeva i dosadnih insekta.

ŠKORPION 23.10. – 21.11.

Iako je vrijeme godišnjih odmora, vaše misli će se vrtjeti dosta oko novca i posla. Zanimljivo je da bi i vaš privatni život mogao primiti dozu poslovnosti. Stvorit će se uvjeti za sklapanje poslovnih partnerstva, kao i raščišćavanje financijskih nejasnoća. Bit ćete iznimno poželjni i privlačni suprotnom spolu. Osvajat ćete svojim uglađenim nastupom i načinom komuniciranja, a vaša određena nedodirljivost bit će vaš adut u rukavu. Udvarača ćete imati, s mnogima i izlaziti, ali neće nužno svaki izlazak značiti i početak romance. Srce i krvotok će biti osjetljive točke.

STRIJELAC  22.11. – 21.12.

Radit ćete ono što volite i poslove koji će prilično utjecati na vaš moral, motivaciju i porast samopouzdanja. Bit ćete posvećeni poslovima vezanima uz marketing, komunikaciju, medije, a ove posljednje spretno ćete iskoristiti za osobnu promociju, osobito ako za to imate prilike. Za uspjeh u ljubavi bit će vam potrebni inicijativa i odlučnost. Ako ste sami, nećete srljati u nove ljubavne početke pod svaku cijenu. Promišljenost i racionalnost bit će ključne riječi vašeg osjećajnog života. Javit će vam se osoba iz prošlosti. Čitanje knjige u hladu borovine ili na terasi omiljenog kafića, slušanje glazbe bit će vam osobiti trenuci opuštanja.

JARAC  22.12. – 20.1.

Posjedovat ćete golemu energiju. «Napast» će vas neke nove ideje, planovi i silna želja da nešto učinite sa sobom i svojim životom. Ukazat će vam se niz novih prilika, od onih za obavljanje dodatnog honorarnog posla do stalnog zaposlenja. Ni u ljubavi neće vam polaziti za rukom hvatati vibracije ljudi koji vas okružuju, odnosno za njihova raspoloženja i osjećaje nećete osobito mariti. Bit će vam važno se izboriti za ono što želite pa ćete radije biti «lovci» nego «lovine». Izbjegavajte visoke temperature i klimatizirane prostore, kao i hladna i gazirana pića.

VODENJAK  21.1. – 18.2.

Morat ćete dokazati da se iza vaše energičnosti i buntovnosti kriju stvarna i svrhovita djela, samostalnost i sposobnost da stojite na vlastitim nogama. Nemojte kršiti dana obećanja, a na posao dolazite na vrijeme. Tražite li svoju srodnu dušu, nemojte na silu «gurati» događaje. Bit ćete ranjiviji i nesigurniji nego inače pa bi vas ulijetanje u neprikladnu vezu moglo kasnije koštati dosta energije i strpljenja. Ukoliko ste zadovoljni sami sobom, bit ćete spremni na emotivno prožimanje i nove ljubavne izazove. Iskoristite vrijeme pred vama za opuštanje, odmor i prikupljanje energije za nove životne zaokrete.

RIBE  19.2. – 20.3.

Uspijevat će onima kojima mozak brzo radi, koji se znaju snaći i odgovoriti na svako pitanje, ali i oni koji se znaju koristiti rukama, dakle izrađivati nešto, modelirati ili crtati. Od pomoći će vam biti usluge raznih agencija, odnosno posrednika pri kupoprodaji ili ugovaranju posla. Više pažnje posvetite emotivnom životu i nemojte škrtariti na toplini i nježnostima. Čuvajte se ljubavi koja bi vas mogla odvesti u ovisnički položaj. Ako niste u vezi, tjedan bi vas mogao «nagraditi» novom simpatijom. Pijte što više tekućine i hranite se samo provjerenim namirnicama.

Nivas
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541
dubrovacki.hr
Dubrovački vjesnik d.o.o.
Vukovarska 10
Dubrovnik 20000 Croatia
Centrala 385-(0)-20-357-033