« Županija

HDZ METKOVIĆ

Dragović nova predsjednica Zajednice žena „Katarina Zrinski“

20.09.2012. 14:05

· ·   ·  

Na izbornoj skupštini Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" grada Metkovića, za novu predsjednicu izabrana je Ivona Dragović.
U demokratskom ozračju, u nazočnosti predsjednice Zajednice žena"Katarina Zrinski" Dubrovačko-neretvanske županije, dožupanice Marije Vučković, te Predsjedništva GO HDZ-a grada Metkovića, novoizabrana predsjednica jedina je istaknula kandidaturu pa je izabrana jednoglasno.
U svom obraćanju nazočnima, predsjednica je zahvalila svima na apsolutnoj podršci uz obećanje da će se istinski zalagati za vrijednosti koje promiče Zajednica, prvenstveno ističući aktivnosti humanitarnog rada za najugroženije skupine ljudi koji žive na području Metkovića i Županije.
Pozdravljajući novu predsjednicu, dožupanica Vučković posebno je istaknula njezin doprinos u organiziranju nedavne humanitarne donatorske večeri na kojoj je za potrebe udruge "Leptirići" te "Doma za smještaj i rehabilitaciju", koji skrbi za osobe s posebnim potrebama grada Metkovića, prikupljeno više od 50 000 kuna.
U Gradski odbor "Katarine Zrinski" izabrane su: Suzana Antonini, Ljubica Božinović, Nela Brečić, Marina Dodig, Romana Gabrić, Maja Maleta, Julija Mostarac, Fani Nogolica, Nada Soldo te Ljiljana Sušan.

 S.S.

Nivas
Nivas.hr | Uploading 24/7
Interactive Design & Development
Ladislava Štritofa 1
Zagreb 10000 Croatia
Work 385-(0)1 | 2320-541
dubrovacki.hr
Dubrovački vjesnik d.o.o.
Vukovarska 10
Dubrovnik 20000 Croatia
Centrala 385-(0)-20-357-033